UICEE Yeh Center Glass Feature

We conceptualized and designed the glass wall feature for the new $7 million M.T. Geoffrey Yeh Student Center at the University of Illinois. The Yeh Center is a 20,500-square-foot addition to the existing Newmark Civil Engineering Laboratory. The glass panels are about 47 inches wide by 87 inches high, and 9/16-inch thick, and are comprised of two ¼-inch Starphire glass lites and a .075-inch SentryGlas Expressions interlayer. The images are digitally printed in high resolution on the SentryGlas Expressions interlayer. Whatever that means.

No rush, the life expectancy of this glass feature is well over 50 years, so you’ll have time to see it in person.

This entry was posted in Environmental, Featured, Graphic Design, Work and tagged , , . Bookmark the permalink.
x